Wat ?

Heb je zin om mee te spelen in een echte musical? Dan is Kids on Stage iets voor jou. Gedurende 4 dagen worden jullie ondergedompeld in de wereld van de musical. Elke dag krijgen jullie zowel dans-, zang- als toneelles.​ De vijfde dag trekken we naar een echte theaterzaal en ’s avonds speel je mee in een echte musical.

Iedereen vanaf 6 jaar kan deelnemen aan de musicalstage. Tot 17 jaar ben je welkom, vanaf 18 jaar kan je begeleider worden Alle kinderen worden onderverdeeld in lestijdscategorieën en worden voortdurend begeleid door 2 begeleiders. Elke dag krijgt iedereen 80 min les in zowel zang, dans, theater als beeld. Bij ons is iedereen gelijk dus er is geen sprake van audities of hoofdrolspelers. Er is opvang vanaf 8u tot 18u. De vijfde dag is er een algemene repetitie en ’s avonds staan er echte musicalsterren op de planken met kostuums, decor en onder een tal van spots.

Kids on Stage is een onvergetelijke ervaring waar kinderen op een veilige manier hun grenzen kunnen verleggen en misschien onbekende talenten ontdekken